Spórolj!

115 810 400

Ezidáig ennyi pet palackkal kevesebbet cipeltek haza a LAICA vízszűrő kancsó felhasználók Magyarországon.
(49 550 Mosolygóvíz tag)

Kalkulálj!

Légy tudatos!

Emlékezz!

Szeretnéd megőrizni a szépséged, fittséged?

Mielőtt kozmetikusodhoz rohannál, ülj le és igyál egyet! Gondoltad volna, hogy létezik bármilyen összefüggés a vízfogyasztás és a bőrproblémák között? Bizony létezik! Az ivóvíz elengedhetetlenül fontos bőröd kondíciójának és szépségének a megőrzése szempontjából. A megfelelő mennyiségű és tudatos tiszta víz fogyasztása segíthet megelőzni a leggyakoribb bőrproblémákat, mint amilyen a száraz, ráncos, ill. elszíneződött bőr. Bőröd egészsége érdekében használd a Laica szűrők által produkált tiszta szűrt vizet!

Gyakran kiszárad a bőröd?

A tiszta szűrt víz hidratálja a bőrsejteket, és megfelelően nedvesen tartja a bőrfelületet. Vízháztartásod szabályzásához elengedhetetlen a tudatos és megfelelő mennyiségű tiszta szűrt víz fogyasztása.

Néha kifakul, és elszíneződések jelennek meg a bőrödön?

Bőröd ki van téve a napsütésnek, ill. a levegőben terjedő szennyező anyagoknak, melyek közvetlen behatással vannak rá. Ez oxidációs folyamatokat indít el, szabadgyökök képződnek. A szűrt tiszta víz segít szervezetednek a méregtelenítésében, úgy hogy eltávolítja a felhalmozódott méreganyagokat. Ezáltal segít megelőzni a bőröd kifakulását és elszíneződését.

Gyakoriak a szemed alatti sötét karikák?

Ébredés után a szemed alatt sötét karikákat és duzzadást észlelsz. Ezt leginkább a dehidratáltság (kiszáradás) okozhatja. Javasoljuk, hogy lefekvés előtt igyál 1-2 pohár tiszta szűrt vizet, valamint rögtön felkelés után is. Ezáltal megelőzhető, csökkenthető a kiszáradás és a szem alatti sötét karikák kialakulása.

Legszívesebben visszaforgatnád az „öregedési idő” kerekét?

Gondoltál már a víz jótékony hatására az öregedés visszafordításában? Noha az idő kerekét még senkinek sem sikerült visszafordítani, azért tehetsz érte valamit. Az idő előrehaladtával csökken a bőrfelszín alatti zsírréteg, ami a bőröd petyhüdté válását okozza. A rugalmasság elvesztésével a szem, arc és áll körüli bőr ráncossá válik. A hangzatos különböző kozmetikai készítmények használata előtt szokj rá a tudatos és megfelelő mennyiségű tiszta szűrt vízfogyasztásra és megtapasztalhatod, hogy ha teljesen nem is tudod visszaforgatni az idő kerekét, a bőröd hálás lesz, amelyet rugalmasságával és feszességével hálál meg.

A legjobb fogyókúrás szer: a tiszta víz.

A tiszta szűrt víz a hamisítatlan nulla-kalóriás ital. Ha valaki naponta legalább egy pohár üdítő vagy gyümölcslé helyett vizet inna, ez átlagosan 200 kalóriával csökkentené a napi kalóriafogyasztását. Ezáltal csökkentve a cukorfogyasztást is. Igyál szűrt vizet a megszokott cukros „üdítők” helyett, és tüntess el az életedből töménytelen kristálycukrot!