Spórolj!

115 811 211

Ezidáig ennyi pet palackkal kevesebbet cipeltek haza a LAICA vízszűrő kancsó felhasználók Magyarországon.
(49 550 Mosolygóvíz tag)

Kalkulálj!

Légy tudatos!

Emlékezz!

Innen ismerheted a Mosolygóvízet

A LAICA kizárólagos Magyarországi képviseleteként folyamatosan dolgozunk azon, hogy Te minél szélesebb körben megismerhesd a mosolygóvízet.

Tudtad, hogy Gombos Edina és családja is mosolygóvizet iszik nap, mint nap?
Nem???
Pedig itt a bizonyíték. Ez történt a HAL A TORTÁN egyik részében:


 

Már számos egyéb nyereményjátékban és promócióban megismerhetted a Laica kancsókat. Az egyik legkedvesebb partnerünk, a Rewart Kft., akivel már együtt dolgoztunk többek között a Danone Activia, Antenna Hungária - Mindig TV, vagy a Bonduelle promóciókon is úgy véli, hogy a Laica kancsók igazán pratikus és nagyszerű ajándékok:


"Fantasztikus együttműködések, mindig rugalmas, nyitott hozzáállás, gyümölcsöző kapcsolat, széles portfoliójú, színvonalas, környezettudatos termékkör, örömteli nyertesek. Jómagunk, és partnereink is nagy hangsúlyt fektetnek a környezettudatos, egészséges életmódra, ezért a jövőben is számítunk a promócióinkban ezen termékekkel való részvételre! Számunkra és megbízóink számára is az ügyfél elégedettsége a legfontosabb, amit ezekkel a termékkekel biztosítottnak érzünk. Hálás köszönet az összes kampányunkban való együttműködésért." /Mikus Zsolt, Értékesítési igazgató - Rewart Kft./

Látod? Ilyen ajándékok voltak a Laica Clear Line kancsók pl. a MINDIG TV EXTRA előfizetési promciónál.
(Figyelem: A promóció végetért, a videó csak bemutató jellegű. Az ott elhangzott ajánlat már nem érvényes!)


 

Sőt mi a megfáradt hősöket is tiszta, szűrt vízzel tápláltuk a FIGHTER'S RUN-on: