Vízszűrő kancsó összehasonlító táblázat

Vízszűrő kancsó összehasonlító táblázat
Név
LAICA Spring vízszűrő kancsó
LAICA Spring vízszűrő kancsó
LAICA Éden vízszűrő kancsó
LAICA Éden vízszűrő kancsó
LAICA Stream Line vízszűrő kancsó
LAICA Stream Line vízszűrő kancsó
LAICA Graffiti Light vízszűrő kancsó
LAICA Graffiti Light vízszűrő kancsó
LAICA Eco Series vízszűrő kancsó
LAICA Eco Series vízszűrő kancsó
LAICA Clear Line vízszűrő kancsó
LAICA Clear Line vízszűrő kancsó
LAICA Fresh Line vízszűrő kancsó
LAICA Fresh Line vízszűrő kancsó
Ár7 990 Ft7 990 Ft9 990 Ft7 990 Ft4 990 Ft4 990 Ft3 990 Ft
Szűrőbi-fluxbi-fluxbi-fluxbi-fluxbi-fluxbi-fluxclassic
Szűrő kapacitása150 l150 l150 l150 l150 l150 l100 l
Élettartam számlálóDigitálisDigitálisDigitálisDigitálisMechanikusMechanikusMechanikus
Teljes kapacitás3 l2.45 l2.25 l2,20 l2,30 l2.25 l2.25 l
Szűrt víz kapacitás2 l1.13 l1.25 l1,20 l1,20 l1.25 l1.25 l
VízfeltöltésFlow 'n' go: automatikus feltöltőtetőFlow 'n' go: automatikus feltöltőtetőFlow 'n' go: automatikus feltöltőtetőFlow 'n' go: automatikus feltöltőtetőFlow 'n' go: automatikus feltöltőtetőA tető levételével.A tető levételével.
Hűtőajtóban tárolható
TisztításaMosogatógépben is tisztítható, kivéve a tető.Mosogatógépben is tisztítható, kivéve a tető.Mosogatógépben is tisztítható, kivéve a tető.Mosogatógépben is tisztítható, kivéve a tető.Mosogatógépben is tisztítható, kivéve a tető.Mosogatógépben is tisztítható, kivéve a tető.Mosogatógépben is tisztítható, kivéve a tető.
Különleges tulajdonságA csomag tartalmaz 1 db Univerzális bi-flux szűrőbetétet is. Egyedi formatervezés, 4 különleges pasztellszínben elérhető.A csomag tartalmaz 1 db bi-flux szűrőbetétet is. Különleges, egyeid formatervezésű. Szettben piros-fehér, fekete-króm, narancs és zöld kivitelben is elérhető.Ez a kancsó kizárólag szettben elérhető, 3 szűrővel és egy ajándék vízcsepp órával, 3 színben: fehér, narancs, zöld.A csomag tartalmaz 1 db Univerzális bi-flux szűrőbetétet is. Egyedi formatervezés, 5 különleges színben elérhető.A csomag tartalmaz 1 db bi-flux szűrőbetétet is. 5 színben! A csomag tartalmaz 1 db bi-flux szűrőbetétet is. A leggazdaságosabb kivitel a hazai piacon figyelmbe véve a 150 literes szűrőkapacitást.A csomag tartalmaz 1 db classic szűrőbetétet is. Klasszikus víztisztító kancsó, egyszerű forma, gazdaságos kivitel.
Kinek ajánljukAkiknek számít a megjelenés, a nagy víztároló kapacitás és hajlandóak áldozni a különlegességre.Akik egy dizájnos vízszűrőt keresnek az otthonukba, és akiknek számít a kényelem.Kis létszámú háztartásoknak ajánljuk, akiknek fontos a dizájn és áldoznak a funkcionalitásra, a modern megoldásokra.A matt szürke árnyalat kedvelőinek,mely élénk színekkel kombinálva a konyha éke lehet.Az egyszerű színek és formák kedvelőinek,akiknek a letisztultság mellet az ár is számít.Azoknak ajánljuk, akiknél legfőbb szempont az ár! Nem kivánják nyomonkövetni hétről hétre a szűrőkapacitás csökkenést.Azoknak ajánljuk, akiknél legfőbb szempont az ár! Nem kivánják nyomonkövetni hétről hétre a szűrőkapacitás csökkenést.