Spórolj!

114 246 643

Ezidáig ennyi pet palackkal kevesebbet cipeltek haza a LAICA vízszűrő kancsó felhasználók Magyarországon.
(49 550 Mosolygóvíz tag)

Kalkulálj!

Légy tudatos!

Emlékezz!

LAICA minőség

A LAICA büszke az olyan Nemzetközi Vizsgáló Laboratóriumoktól kapott jóváhagyási tanúsítványokra, mint az LGA és a németországi TÜV. Ez biztosítja az ügyfeleink részéről a termék teljesítménye és a LAICA márka integritása iránt érzett kellő bizalmat. A LAICA elismeri, hogy a vízszűrés élelmiszerrel kapcsolatos, ezért gyártási folyamatában az élelmiszerekéhez hasonlóan ugyanazoknak a magas színvonalú higiénia szabványoknak kell megfelelnie. Következésképpen a Laica garantálja, hogy a vízszűrő gyártásának minden lépését a H.A.C.C.P. szigorú szabályzatának pontos betartása mellett végzik el. A CE jelzéssel ellátott termékek megfelelnek az (Elektromágneses kompatibilitásra vonatkozó) Európai biztonsági szabályzatnak.

Élelmiszeripari minőség

A németországi Landesgewerbeanstalt Bayern Nürnbergben, az LGA Technológiai Központjai által elvégzett toxikológiai vizsgálatai alapján a LAICA által a szűrőkancsók és szűrőbetétek a gyártásához felhasznált anyagok élelmiszerekkel való érintkezésre alkalmasnak bizonyultak.

Higiénia

A fogyasztók mindig magasabb és magasabb termékhigiéniai színvonalat igényelnek. Ezek elérése érdekében a LAICA benyújtotta az általa gyártott szűrőbetéteket a németországi Landesgewerbeanstalt Bayern Nürnbergben, az LGA Technológiai Központjában történő mikrobiológiai és higiéniai vizsgálatok elvégzésére. 
Minőség

A jó minőség biztonságot jelent a fogyasztók számára. A Laica benyújtotta az általa gyártott vízszűrőket és szűrőbetéteket a németországi Landesgewerbeanstalt Bayern Nürnbergben, az LGA Technológiai Központjában történő minőségvizsgálat elvégzésére.
TÜV Németország

A LAICA termékeit Németország legelismertebb minőségvizsgáló intézeteinek egyike, a TÜV Rheinland Csoport vizsgálta be és nyilvánította a német GPSG és az LFGB (a németországi technikai munkaeszközök biztonságáról és a termékbiztonságról szóló törvény valamint az élelmiszerekről és takarmányokról szóló törvénykönyv) élelmiszeripari minőségre vonatkozó törvényei szerint megfelelő minőségűnek, ezáltal garantálva fogyasztóink számára a termék minőségét.

Veszélyelemzés

Kritikus szabályozási pontok

A HACCP (Veszélyelemzés Kritikus Szabályozási Pontok) módszer egy, a termékek minden gyártási lépése folyamán szükséges higiéniai és egészségügyi követelmények a jelen nemzetközi szabályzatnak megfelelő meghatározását célzó önszabályozó rendszer. A Laica létrehozta saját HACCP kézikönyvét, ezzel meghatározva a gyártási folyamatok minőségére és a higiéniai ellenőrzés fenntartásához szükséges követelményeket.


ANTSZ

Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat

A bevizsgálás alapján a Laica által gyártott “BI-Flux” és “Classic” szűrőbetéttel ellátott “LAICA” és ”BODYFORM” elnevezésű vízszűrő kancsók alkalmazását ivóvízkezelés területén közegészségügyi szempontból, az ivóvíz minőségi követelményeit figyelembe véve megfelelőnek találta.
A dokumentum letölthető alul a képre klikkelve!