Spórolj!

115 811 951

Ezidáig ennyi pet palackkal kevesebbet cipeltek haza a LAICA vízszűrő kancsó felhasználók Magyarországon.
(49 550 Mosolygóvíz tag)

Kalkulálj!

Légy tudatos!

Emlékezz!

Miért mosolygóvíz?


Gondolj bele, mire költhetnéd el a megtakarított tízezreket, miközben már csak mosolyogsz azokon, akik még mindig palackozott vízzel teli kosarakat cipelnek. Kóstolj bele a mosolygóvízbe, hogy a közel 100.000 Magyarországi használóhoz hasonlóan NEKED is okod legyen a jókedvre!


Európában mára már több mint 100 millióan használnak víztisztító kancsót. Vajon mi lehet ennek a töretlen sikernek a hátterében?

  • Az egyszerű használhatóság, a praktikusság?
  • Az akár néhány mozijegy árán beszerezhetőség?
  • Az egyre dráguló palackozott víz?
  • A környezettudatosság?


Eddig még nem hallottál arról, hogy létezik egyszerűen használható víztisztító is?
Pedig a víztisztító kancsó pont ilyen. Ráadásul a macerásabban működő, vagy drágább vízszűrő eszközök helyett ez a megoldás bizony sokkal kényelmesebb és olcsóbb, gazdaságosabb is a fenntartása!

A Laica vízszűrő kancsó alapvető segítséget nyújt a konyhádban. Használatával mindig minőségi és tiszta vizet ihatsz a szükséges ásványi anyagok megtartásával. Sokkal ízletesebb ételeket és italokat készíthetsz. Nem beszélve arról, hogy megkíméled magad a műanyag palackok cipelésétől, tárolásától, s így közben hozzájárulsz még egy sokkal környezettudatosabb életvitelhez is. Emellett elegendő napi tisztavíz-fogyasztással megóvhatod bőröd szépségét és egészségét. A víztisztító kancsó szerkezeti felépítésének köszönhetően pedig bárhova magaddal viheted.

De mitől mosolygóvíz?

A kancsóba használatos Laica szűrőbetétek finomabbá, lágyabbá teszik a vizet és így még a konyhai kisgépeidet is megvédheted a vízkövesedéstől, ha nemcsak ivásra használnád a szűrt vizedet.
A Laica vízszűrő betétek közül pedig a Laica Classic vízszűrő betéthez képest a Laica Bi-Flux vízszűrő betét még hatékonyabban szűri meg csapvizedet, egy 5 lépcsős vízszűrési eljárás során. Így válik csapvized igazán tisztává, élvezhetővé.
Ezután ha belekóstolsz, Te is garantáltan mosolyra fakadsz!