Laica 'Frizz&Fresh' szódakészítő starter szett - fehér

Laica 'Frizz&Fresh' szódakészítő starter szett - fehér képek

Laica 'Frizz&Fresh' szódakészítő starter szett - fehérLaica 'Frizz&Fresh' szódakészítő starter szett - fehérLaica 'Frizz&Fresh' szódakészítő starter szett - fehérLaica 'Frizz&Fresh' szódakészítő starter szett - fehérLaica 'Frizz&Fresh' szódakészítő starter szett - fehérLaica 'Frizz&Fresh' szódakészítő starter szett - fehér

Laica 'Frizz&Fresh' szódakészítő starter szett - fehér tulajdonságai

 

A szóda nyomás alatt lévő sima víz. A szódaszifonnal gyorsan és olcsón tudsz szénsavas vizet készíteni. Bárhol és bármikor használhatod.

Az otthoni szódakészítés igazán nem nagy ördöngösség:
Kell hozzá a szódaszifon, és néhány patron. A patront betekered a (mosolygó)vízzel feltöltött szifonba, és már fogyaszthatod is a kész szódát!

Nagy mennyiségben persze nem ajánlatos a fogyasztása, ugyanakkor szódavizet teszünk a palacsintába, és a jóféle málnaszörp is bubisan az igazi... a fröccsről már nem is beszélve!

A LAICA Frizz&Fress szódakészítőjével igazán erős (sok bubis) szódát készíthetsz, hiszen kb. 8 g-os széndioxidot tartalmaz, a hagyományos kb. csak 5-6 g-osat.
Ezen kívül az igazán könnyű palack kényelmesen befér a hűtőajtó rekeszébe is. Hordozható, és záró fejjel működik, hogy biztonságosan magaddal vihesd bárhová.

LAICA eldobható patronnal működik! - 1 vízfeltöltés/patron
Tölthető, vagy egyéb patronnal NEM működik!

A starter szett tartalmazza az újratölthető palackot, a színes fejet és 10 db patront is!

  • kapacitása: 1,3 liter
  • patron: LAICA CO2 eldobható patronnal működik - robbanásbiztos
  • fej színe: zöld
  • formatervezés: hűtőszekrénybe is befér
  • hordozható: záró fejjel rendelkezik
  • szett tartalmaz: 10 db LAICA CO2 patront