Családi kalkulátorSzemélyes kalkulátor

Kalkulátorunkat tablet-en vagy asztali számítógépen éred el!

Ahhoz, hogy megkapd a meglepő eredményt, töltsd ki, hogy mennyiért szoktál 1 palack 1,5 literes ásványvizet vásárolni. Alapban átlagos árnak 80 Ft-ot beírtunk, de ezt tetszőlegesen megváltoztathatod. A saját, illetve a családtagjaid fittségének megőrzése érdekében a napi javasolt folyadék pótlása leginkább a testsúlytól, a naponta elvégzett intenzív (izzadással járó) tornagyakorlattól függ, ezért fontos, hogy ezeket megadd a baloldali mezőkben.
Ha kitöltötted családtagjaid adatait (max. 160 kg és 240 perc napi gyakorlat), a Számol gombbal kérheted az eredményt. Az eredmény megmutatja, - figyelembe véve a javasolt folyadék bevitelt -, hogy mennyit költenétek palackozott vízre, és ezzel szemben mennyibe kerülne, ha vízszűrő kancsót használnátok helyette. A kalkulátor kiszámolja, hogy évente mennyit tudtok megtakarítani a családi kasszának, és azt is, hogy hány PET palacktól kímélitek meg a környezeteteket, amennyiben Ti is áttértek - hasonlóan a közel 50 millió tudatosan a környezetéért aggódó európaihoz - a LAICA vízszűrő kancsó használatára, a palackozott víz fogyasztása helyett.
Most mondhatod azt, hogy „De hát Mi nem is vásárolunk ennyi palackot". Akkor viszont nem isztok eleget. Nem akarunk elszomorítani, de ez azt jelenti, hogy ezzel nap, mint nap egészségetek, fittségetek ellen tesztek.
Annyiben átfogóbban szeretnéd megvizsgálni, hogy ténylegesen mennyi vizet kéne meginnod egy nap és bónuszként megkapni megtakarításodat, próbáld ki a személyes kalkulátort.

*A javasolt vízfogyasztási adatok nemzetközi publikációk alapján készültek átlag hőmérsékletet ill. páratartalom figyelembe vételével. Ezen felül nem tudtuk figyelembe venni az egyéni fizikai, ill. szervi eltéréseket. A javasolt napi vízfogyasztás indikatív jellegű, személyenként változhat.