Spórolj!

115 809 623

Ezidáig ennyi pet palackkal kevesebbet cipeltek haza a LAICA vízszűrő kancsó felhasználók Magyarországon.
(49 550 Mosolygóvíz tag)

Kalkulálj!

Légy tudatos!

Emlékezz!

Így működik


A vízszűrő rendszerének kulcs eleme a cserélhető szűrőbetét, aminél különösen érdekes, hogy hol gyártották. Az Európai gyártású szűrőbetéteket jellemzően magasabb minőségi követelménynek, ill. higiéniai feltételek között gyártják.

Az eredeti LAICA szűrőbetétek célja, hogy a legjobb szűrést biztosítsa, maximális minőségben és biztonsággal. A minőség kiemelkedően fontos a vízszűrés során, ezért a LAICA számos független minőségi tanúsítványt szerzett be nemzetközi szervezetektől, valamint szigorú gyártási és utókövetési szabályokat alkalmaz.

Következésképpen a LAICA garantálja, hogy a vízszűrő gyártásának minden lépését a H.A.C.C.P. szigorú
szabályzatának pontos betartása mellett végzik el.

A vízszűrés kiemelkedő hatékonysága, és a víz finom íze az 5 lépcsős eljárásnak köszönhető:

Természet ihlette szűrés!

A gravitációt kihasználva** szabályozott sebességgel a csapvíz áthalad az aktív szén, ill. ioncserélő gyanta golyócskák között és ezzel mechanikailag, ill. kémiailag megköti a nemkívánatos összetevőket, de az emberi szervezetnek biológiailag fontos ásványi anyagok (kalcium, magnézium…) a vízben maradnak.

Az aktív szén megköti a klórt, a növényvédő szereket és szerves szennyeződéseket, javítja a víz ízét, eltávolítja a rossz szagú, és színű elemeket.

Az ioncserélő gyanta csökkenti a víz változó keménységét, amely a vízkövesedést okozza, és jelentősen csökkenti a vízben a nehézfémek (pl. ólom, cink, réz, vas, alumínium) tartalmát.

Az 5 lépcsős szűrés* folyamata kb. 4 percet vesz igénybe.

A szűrő a maximális biztonság érdekében tartalmaz baktériumnövekedés gátlót.

* Önmagában erre – a Bi-flux szűrőn kívül – nem képes egyik szűrő sem.
** A legkiválóbb vízminőség elérése érdekében fontos a víz szűrési sebességének szabályzása.

És a végeredmény: 150 liter tiszta, szűrt víz!

Nézd meg a videót, hogy is működik a szűrés:


Fejlett technológia

A Bi-flux szűrőbetét a LAICA legfejlettebb technológiáinak eredménye. Nagy sebességű szűrést biztosít, ahol az átfolyás sebessége szabályozott, ez által biztosítja a legkiválóbb vízminőséget.

Szűrési szakaszok és a szűrőbetét felépítése:Biztonság

A bi-flux biztonságos és ez az összes jogi rendelkezéssel biztosított. Nem tartalmazza a következő összetevőket: ammónium, biszfenol, epiklórhidrin, polivinil-klorid, akrilamid

Hatékonyság

Független laboratóriumok által bizonyítottan a bi-flux szűrőrendszer hatékonyan csökkenti a vízben előforduló nem kívánatos vagy káros elemeket.*
Csökkenti: klór, trihalometánok (kloroform, bromoform, bromodichloromethane, dibromochloromethane amelyeket nem lehet eltávolítani forralással), növényvédő szerek, nehézfémek (ólom, réz, cink, higany, alumínium és mások), félfém
* Amennyiben a csapvíz tartalmazza ezeket az összetevőket.

Mikrobiológiai biztonság

Az eredeti bi-flux mikrobiológiailag biztonságos. Gyakori és rendszeres, a jelenlegi jogi szabályozásoknak megfelelő laboratóriumi vizsgálatokkal biztosított a folyamatos biztonság.
Az összes szűrőbetétet 100%-ban sterilizálják!

100% minőségi garancia

A Laica garantálja a minőség ellenőrzést a gyártás előtt, alatt és utána is. Szigorú tesztelések után a legfontosabb és minősített nemzetközi szervezetek tanúsítják a Laica bi-flux minőségét.