Spórolj!

114 245 677

Ezidáig ennyi pet palackkal kevesebbet cipeltek haza a LAICA vízszűrő kancsó felhasználók Magyarországon.
(49 550 Mosolygóvíz tag)

Kalkulálj!

Légy tudatos!

Emlékezz!

Ezért nem működött…

Kíváncsi vagy mitől lehet még hatékonyabb a fogyókúrád?

Kedves Fogyni vágyó!
Vagy esetleg olyasvalaki, aki már többféle módszert kipróbált, de eddig sikertelenül?

Most a legjobb helyen jársz!

Szabadulj meg felesleges kilóidtól, sőt a táplálékkal vagy a levegőből szerzett káros anyagoktól is, mint pl. a felhalmozódó káros adalékanyagoktól, az étellel bejuttatott rovar- és gyomirtó szerektől, hormonoktól, antibiotikumoktól és még sorolhatnánk…

Ez a sok káros anyag is idővel felhalmozódik a szervezetünkbe, így nincs más megoldás, takarítsuk hát ki ezeket, és a felesleges többletet is a szervezetből!

Lássuk milyen egyszerű lépések vannak, azon kívül, hogy csökkentened kell az elfogyasztott édességek és hamburgerek mennyiségét is!

  • Fogyassz napi 2,5-3 liter tisztított vizet.
  • Hagyj fel a kávézással– savasít, irritálja a bélrendszert, rontja az epeürülést!), élénkítésre zöld teát, vörös vagy ginszengteát igyál!
  • Gyümölcsleveket csak 1/3-2/3 arányú hígításban fogyassz, „töményen” sose!
  • A szénsavas üdítők helyett igyunk tisztított vizet.
  • Kerüld a 0 kalóriás üdítőket is! Ezekben a cukrot ugyan helyettesítik valamivel – cserébe sok nem éppen egészséges anyagot is bejuttatva a szervezetbe!
  • Reggelizz úgy, mint egy király! A reggeli kihagyásával nem segíted elő a fogyást, sőt, a korai koplalás akár hízáshoz is vezethet.
  • Ha tehát azon az elven gondolkodsz, hogy minél kevesebbet iszol, annál könnyebb leszel, akkor ezt azonnal felejtsd el!

A megfelelő folyadékbevitel elengedhetetlen a sikeres fogyókúrához, hiszen nemhogy hátráltatná, hanem még segíti is a súlyvesztést! A sok folyadékfogyasztás teltségérzést kelt, így kevesebb étellel beéri a szervezeted, és addig is saját készleteiből táplálkozik – ezért igen hatékony és egészséges eszköz súlycsökkentésre, a felesleges zsír elégetésére!
A legjobb tehát az ideális testsúly elérés és fenntartása érdekében, ha elsősorban tiszta szűrt vizet fogyasztasz szomjúság ellen minden órában (még mielőtt valóban megszomjaznál), vagy erős fizikai megterhelést követően, pl. aerobic-edzés.

Mit szólnál hozzá, ha most egy csapásra megoldódna, hogy mit igyál akár otthon, akár a munkahelyeden?

SŐT MI TÖBB…

  • végre megszabadulhatsz a kényelmetlen és drága palackozott vizek cipelésétől!
  • otthonodba igazán ízletes és egészségesebb vizet, forró italokat varázsolhatsz, illetve finomabb ételeket készíthetsz!
  • megóvod környezetedet a temérdek szennyező PET palacktól!

HOGYAN? - MOSOLYGÓVÍZZEL!