Spórolj!

115 808 859

Ezidáig ennyi pet palackkal kevesebbet cipeltek haza a LAICA vízszűrő kancsó felhasználók Magyarországon.
(49 550 Mosolygóvíz tag)

Kalkulálj!

Légy tudatos!

Emlékezz!

Van jobb ötletünk...

...mint egy üveg ital, vagy egy doboz bonbon!Különböző családi ünnepek, barátaid névnapja, születésnapjának a közeledtével neked is okozott már gondot, hogy valóban hasznos és személyes ajándékkal örvendeztesd meg legjobb barátaidat, munkatársaidat, családtagjaidat?


Szüleidnek/családtagjaidnak


Okozott már neked is fejtörést különböző családi ünnepek közeledtével egy igazán egyedi és hasznos ajándék ötlettel előrukkolni, megköszönve azt a figyelmességet és odafigyelést, amellyel szüleid körülvesznek a hétköznapokban téged és családodat?
A legjobb megoldás, ha te is körültekintően és odafigyeléssel választod meg az ajándékot, amellyel kedveskedsz nekik.
Mi is fejezhetné ki jobban háládat, mint olyan ajándék, amely: kényelmesebbé teszi életüket, támogatja egészségüket és segít takarékoskodni nekik?!
Gondolj arra, hogy milyen örömmel fogják használni, és mennyire hálásak lesznek érte, ha megajándékozod őket egy Laica vízszűrővel.

Egészségtudatos barátaidnak

Manapság szinte mindenki foglalkozik az egészséges táplálkozással. Biztos van olyan barátod, aki „amatőr táplakozási szakértő”?! Bárki, aki behatóan foglalkozik a táplálkozással tudja, hogy minden összetevő számít. Ezért adj nekik egy olyan ajándékot, aminek köszönhetően a lehető legjobb ételeket és italokat készíthetik. A Laica vízszűrővel mindig tiszta szűrt vizet ajándékozol, ami javítja az italok, ill. ételek álagát, izét, tápértékét.

Trendi barátaidnak

Akik nyitottak az új kozmetikai szerek kipróbálására, szépségük megőrzése érdekében. Sokszor elfelejtik, hogy a briliáns megjelenés és a szép bőr titkának az alapja a megfelelő táplálkozás, ill. a tudatos vízfogyasztás. A tiszta szűrt ivóvíz fogyasztása segít megőrizni a bőr rugalmasságát. Ezért trendi barátnődet lepd meg olyan egyedi ajándékkal, amire egyáltalán nem számít: egy trendi Laica vízszűrővel és tanítsd meg neki a szépség alapját.

Megszállott környezetvédő barátaidnak

Akik bizonyára hálásak lesznek neked, hogy egy a környezet védelmet 100%-ban támogató Laica vízszűrővel leped meg őket. Ez egy olyan kivételes ajándék, amely használatával milliónyi PET palacktól szabadíthatjátok meg a környezeteteket. A kedves ajándékon felül a „mosolygóvíz” programon keresztül környezet tudatosságra nevelést is támogatjátok egyúttal.

Amatőr akvaristáknak, kisállat tartóknak, botanikusoknak

Garantáltan mosolyt csalsz az arcukra, ha érzik, hogy törődsz kis kedvenceikkel és a tiszta szűrt vizet az-az egészségesebb jövőt, ajándékozol a Laica vízszűrőkancsóval.

Új bébi érkezik

Dönthetsz úgy, hogy beállsz a sorba és a szokásos bébi cuccokat veszed meg kedvenc barátaidnak, családtagjaidnak amikor egy új baba születik. Vagy ajándékozhatsz Laica vízszűrőt is, amely még tisztább és egészségesebb vizet biztosít nemcsak a bébi ételek elkészítéséhez, de az egész család kedvenc ételeinek és italainak is a megbízható alapot nyújtja. Egyúttal hívd fel az új szülök figyelmét, hogy a víz forralásával csak a mikroorganizmusokat pusztítja el, de az egyéb nemkívánatos összetevők, nehézfémek, klórt ki kell szűrni amihez a legjobb megoldás egy Laica vízszűrő kancsó.

Munkatársaknak, barátaidnak

Nehéz kitalálnod, hogyan lehetne ötletesen, kellően személyessé és egyedivé tenni az ajándékot, amellyel meglepheted a hozzád közelállókat?
Nem akarsz túl feltűnő, drága, ill. haszontalan ajándékot venni. Válaszd a Laica vízszűrőt, amely a tökéletes ajándék, ezzel jelezve feléjük, hogy figyelsz a megajándékozott egészségére és jólétükre.

Gyermekeid tanárainak, oktatóinak

Néha a legnehezebb személyes és megfelelően mértéktartó, kifejező ajándékkal megköszönni gyermekeid tanárainak, oktatóinak azt az odafigyelést, amellyel körülveszik a hétköznapokban csemetéidet. A legjobb megoldás, ha te is körültekintően és odafigyeléssel választod meg az ajándékot, amellyel kedveskedsz nekik.
Mi is fejezhetné ki jobban háládat, mint olyan ajándék, amely támogatja egészségüket, fittségüket valamint védi családjuk egészségét is. Gondolj arra, hogy milyen örömmel fogják használni a tanárok a Laica vízszűrőt nap, mint nap otthonukban, a tanári szobában vagy akár az osztályteremben.