Spórolj!

115 812 145

Ezidáig ennyi pet palackkal kevesebbet cipeltek haza a LAICA vízszűrő kancsó felhasználók Magyarországon.
(49 550 Mosolygóvíz tag)

Kalkulálj!

Légy tudatos!

Emlékezz!

Előnyben részesíted a praktikus eszközöket?

AKKOR HÚZD KI BEVÁSÁRLÓ LISTÁDRÓL A PALACKOZOTT VIZET!

Ugye Te is legszívesebben megszabadulnál attól, hogy nehéz palackos vizeket kelljen emelgetned nagybevásárlásaid során, vagy karton számra cipelni fel őket a lépcsőn? Ráadásul mindig lehet otthon tiszta vized… ami nemcsak ivásra kiváló:

Egy egyszerű trükk, amitől az ételek, italok még zamatosabbak, ízletesebbek lehetnek.

Főzz szűrt vízzel!

Miért kellene megszokásból használt szűretlen víznek elrontania a család kedvenc ételeit?
A csapvízben található oldott anyagok, mint a klór, hatással lehetnek az elkészült ételek ízére. A mérgező anyagok, mint az ólom és higany károsíthatják egészséget. A víz forralása nem elegendő ezen összetevők kiszűrésére, a forralás elpusztítja a mikroorganizmusokat, de nem távolítja el a klórt, ólmot… stb. A legjobb, amit tehetsz, hogy a Laica vízszűrő által kezelt csapvizet használod az ételek és forró italok készítéséhez.

Egy hangulatos teadélután a barátaiddal?

A tea a második leggyakrabban fogyasztott ital a világon a víz után. Az igazi tearajongók tudják, hogy pl. a gyógy- és elsősorban zöld teák elkészítéséhez elengedhetetlen, a minél tisztább szűrt víz mivel csak így biztosítható, hogy a teafűből a lehető legtöbb gyógyhatású összetevő legyen képes a vízbe oldódni. A kiváló minőségű kávék illatára, aromájára vagy a klór szagára vagy inkább kíváncsi? Vendégeld meg barátaidat klórmentes teával/ kávéval és élvezzétek a Laica vízszűrő által biztosított kellemes ízeket és aromákat.

Egy hűsítő limonádé a rekkenő hőségben?

Klórral vagy inkább fontos ásványi anyagokkal? Nyáron a forróságban megtöbbszöröződik az izzadással elvesztett folyadék, amelyet haladéktalanul pótolni kell. A legjobb megoldás Laica vízszűrővel kezelt tiszta víz, amely kiváló alapja lehet frissítő limonádénak, gyümölcslének, ugyanakkor ezzel biztosíthatod gyermekeid számára a létfontosságú ásványi anyagok (kalcium, magnézium) pótlását is.

Zöldségek, levesek és tésztafélék

Gondolnád, hogy a nem tisztított csapvíz mennyire befolyásolhatja a család kedvenc leveseinek, és ételinek az ízét? Tégy egy próbát rizikómentesen, és készítsd el a család kedvenc leveseit a Laica vízszűrő által kezelt vízből és élvezzétek kizárólag a finom alapanyagok természetes ízének harmóniáját. A levesek legnagyobb arányú összetevője a víz, a csapvízben esetlegesen előforduló nehézfémek, klórtól a felfőzés nem tisztítja meg a vizet. A friss és egészséges párolt zöldségek izére vagytok kíváncsiak? Pároláshoz a legjobb alternatíva a Laica szűrő által biztosított tiszta szűrt víz, ezzel megőrizve az zöldségek valóban egészséges, és természet izét. Megóvva attól, hogy a vízpárával a nem kívánatos összetevők is bepárologjanak a zöldségekbe.

Inkább a gyümölcsök ízét, mint a nehézfémek „aromáját” tartósítsd a házi készítésű lekvároknál, befőtteknél.

A családod kedvenc házias befőttjei, és lekvárjai elkészítésénél a legbiztonságosabb, ha Laica vízszűrő által kezelt vizet használsz, ezzel kiszűrve a nem kívánatos összetevőket.